Prodej pozemků

/Prodej pozemků
Prodej pozemků2023-04-03T13:03:58+00:00

Byl zahájen prodej pozemků v Klatovech.

Velikost pozemků od 650m2 do 1250m2.

Můžeme Vám také nabídnout pozemek s hrubou stavbou nebo pozemek s dokončeným domem dle vašich představ.

Pozemky jsou rovinaté.

Lokalita – Klatovy

Pozemky se nachází v klidné lokalitě na okraji Klatov. Pozemky jsou rovinaté a není potřeba investice do opěrek a jinných potřeb k vyrovnání pozemků.

Lokalita – Plánické předměstí  Klatovy

Pozemky se nachází v klidném prostředí nedaleko od historického centra Klatov. V Klatovech naleznete velké množství historických památek, muzea a příjemné kavárny. Pokud jste vyznavači aktivního odpočinku, pak vás jistě potěší, že Klatovy jsou místem pro všechny milovníky cyklistických závodů. Nechybí zde ani bazén, zimní stadion a mnohá hřiště pro různé sporty.

Klatovy se nachází 40 km od krajského města Plzně a zároveň jsou bránou do panenské přírody Národního parku Šumavy. Klatovy nabízí kompletní občanskou vybavenost. Naleznete zde několik středních a jednu vysokou školu. Nově zrekonstruovaná nemocnice poskytuje komplexní zdravotnické služby s kvalifikovaným personálem. A pokud potřebujete čas od času zavítat do krajského města Plzně, čeká vás krátká cesta po upravené dopravní tepně, která netrvá déle, než tři čtvrtě hodiny. Pro své cesty můžete zvolit i autobusovou a železniční dopravu.

Ksk real s.r.o. nabízí svým budoucím zákazníkům klidné a komfortní bydlení maximálně využívající přednosti lokality.

Dopravní dostupnost

Ač jsou pozemky na okrajové částí města Klatovy, zajišťuje rychlé a pohodlné spojení do centra města. Své linky zde má autobusová doprava, do vzdálenějších míst lze využít integrovanou dopravu. V nočních hodinách zajišťují spojení noční linky. Příznivci zdravého pohybu mohou využít nedaleké lesní cesty pro procházky přírodou nebo cyklostezku.

Občanská vybavenost

Město Klatovy nabízí veškerou občanskou vybavenost, dostupnou pro všechny obyvatele. K dispozici je několik mateřských i základních škol, gymnázium zaměřené na výuku jazyků, pošta, městská knihovna, zdravotnická zařízení, nákupní centra i drobní podnikatelé, sportovní areály, dětská hřiště, restaurace i kavárny.

Okolí lokality

Z urbanistického hlediska je lokalita řešena jako soubor samostatně stojících domů soustředěných okolo páteřní komunikace. Z této komunikace budou vedeny obslužné komunikace k jednotlivým pozemkům.

Samozřejmostí našich projektů je rozsáhlá sadová a parková úprava v lokalitě, v tomto případě zejména na volné ploše oddělující jednotlivé pozemky, stromová výsadba kolem komunikace.

Byl zahájen prodej 

Pro informace o volných pozemcích a cenách prosím navštivte tento odkaz 

kontakt

výstavba pílířků – ✓

realizace kanalizace, vodovod – ✓

realizace Čez přívody elektro – probíhá

internet a televize – optické vlákno – probíhá 

realizace plynovod, přípojky – probíhá

realizace komunikace – probíhá

Vlastní zděný pilířek

Šítě na pozemku:

kanalizace, voda
přívod el. energie
plynovodní přípojka
internet a televize – optické vlákno